Grote club actie

Wij doen weer mee met de grote club actie. Voorheen langs de deuren nu iets makkelijker en veiliger bestel en Sponsor ons ook. Dit kan online door op deze link te klikken of indien mogelijk als wij langs de deur mogen komen bij een van de kinderen. Meer weten over hoe je ons kunt herkennen, vinden of sponsoren? Benader ons dan voor meer informatie.

Zaterdag 18 september start de verkoop van de loten. Wilt u ook een lot klik hier. 23 November sluit de verkoop. Op 8 december is de trekking, op 10 december staan de trekkingsuitslagen online. Vind hier de uitslagen pagina.

https://www.clubactie.nl/

De grote club actie wat is dat nu eigenlijk?

Sinds 1972 helpt de Nationale Stichting Grote Clubactie clubs en verenigingen om hun doelen werkelijkheid te maken. Wij organiseren daarom een jaarlijkse loterij, waarvan 80% van de opbrengst rechtstreeks naar de loten verkopende clubs gaat. Wij zien het als onze taak om mee te bouwen aan een gezond verenigingsleven in Nederland. Verenigingen en clubs zijn namelijk onmisbaar in onze maatschappij en dragen bij aan de gezondheid en het welzijn van mensen, jong en oud. Iedereen die ons en de deelnemende clubs steunt, op welke manier dan ook, dragen wij een warm hart toe. Lees hier meer.